Loading Događaji

« Svi Događaji

Badman // Karojba

30 kolovoza @ 21:00 - 22:00

Centar za kulturu i obrazovanje Pazin i Turistička zajednica središnje Istre vam predstavljaju Kino u gostima! Publika će kroz ljeto 2024. godine imati priliku gledati filmove pod zvijezdama širom Pazinštine.

LOKACIJA: Karojba

DATUM: 30.08.2024.

FILM: Badman

TRAJANJE: 72′

SINOPSIS:

Cedric (Philippe Lacheau) je komičar koji se teško probija u filmski posao i koji je postigao uspjeh samo zahvaljujući lošem publicitetu. Kad mu producent francuskog filma o superjunaku pod nazivom Badman ponudi glavnu ulogu nakon prerane smrti glumca koji je trebao igrati lik, čini se da se sreća konačno okrenula u Cedricovu korist. Međutim, jedne noći kada doživi prometnu nesreću, Cedric dobiva amneziju i kada se osvijesti, misli da je on zaista Badman i da ima misiju koju treba ispuniti. Bez obzira na gadgete s njegovog kostima, Cedric će se morati suočiti s gangsterom i ponovno zadobiti poštovanje svog oca, policijskog komesara. Moći će računati na svoju sestru Éléonore (Elodie Fontant) i svoja dva najbolja prijatelja Adama (Tarek Boudali) i Seba (Julien Arruti).

Redatelj filma, ujedno i glavni glumac, Philippe Lacheau izjavio je da je odlučio parodirati Batmana kako bi sačuvao određenu logiku budući da Bruce Wayne nema supermoći, a oslanja se na gadgete i ovladavanje tehnikama borbe. To ga je učinilo zabavnijim, ali je također bilo u skladu s onim što mu se najviše sviđa u snimanju filmova: ostvarivanje snova iz djetinjstva. Kaže kako je pisanje scenarija kao mahanje čarobnim štapićem: sve što napišete oživljava! Bilo je sjajno doživjeti to dok smo snimali scene s našim lažnim osvetnikom Badmanom i biti veliko dijete koje se zabavlja igrajući superheroje čak i u parodiji!

 

Detalji

Datum:
30 kolovoza
Vrijeme:
21:00 - 22:00