Dječji program

TRAILER

Subota, 04. studenoga 2023. u 11h

Trolovi 3: bend na okupu – SINK

Trolls 3: Band Together

Redatelji: Tim Heitz, Walt Dohm

Godina proizvodnje: 2023.

Rod i vrsta: animirani dugometražni

Žanr: komedija, dječji, glazbeni

Porijeklo: SAD

Trajanje: 92 minute

Nakon dva filma o pravom prijateljstvu i neumoljivom flertu, Poppy i Branch sada su i službeno, konačno, par (#broppy)! Kako se zbližavaju, Poppy otkriva da Branch ima tajnu prošlost. Nekada je bio dio njezinog omiljenog fenomena boybanda, BroZone, sa svoja četiri brata: Floydom, Johnom Doryjem, Spruceom i Clayom. BroZone se raspao dok je Branch još bio beba, kao i obitelj, a Branch od tada nije vidio svoju braću.

Ali kada Branchovog brata Floyda zbog njegovog glazbenog talenta otme par opakih zlikovaca pop zvijezda—Velvet i Veneer — Branch i Poppy kreću na teško i emotivno putovanje kako bi ponovno ujedinili drugu braću i spasili Floyda od sudbine puno gore od same opskurnosti pop-kulture.

TRAILER

Subota, 11. studenoga 2023. u 11h

Nikica: Kako je sve počelo – SINK

Le petit Nicolas: Qu’est-ce qu’on attend pour être heureux?

Redatelji: Amandine Fredon, Benjamin Massoubre

Godina proizvodnje: 2022.

Rod i vrsta: animirani dugometražni

Žanr: obiteljski, komedija

Porijeklo: Francuska

Trajanje: 82 minute

Negdje između Montmartrea i Saint-Germain-des-Présa, Jean-Jacques Sempé i René Goscinny oživljavaju nestašnog i umiljatog dječaka Nikicu na velikom bijelom papiru. Od školskih igara i tučnjava do šala i druženja u ljetnom kampu, Nikica živi veselo i ispunjeno djetinjstvo. Sempé i Goscinny će ispričati priču o svom prijateljstvu, karijeri i otkriti djetinjstvo ispunjeno nadama i snovima.

TRAILER

Subota, 25. studenoga 2023. u 11h

Želja – SINK

Wish

Redatelji: Chris Buck, Fawn Veerasunthorn

Godina proizvodnje: 2023.

Rod i vrsta: animirani dugometražni

Žanr: pustolovina, glazbeni

Porijeklo: SAD

Trajanje: 92 minute

Filmski i glazbeni spektakl oskarovaca zaslužnih za velike hitove „Snježno kraljevstvo 1 i 2” studija Walt Disney Animation i ove će zime dočekati publiku u čarobnom kraljevstvu!

Asha, nadasve pametna djevojčica, izriče želju tako moćnu da je ispunjava kozmička sila – mala kuglica beskrajne energije zvana Zvijezda.

Asha i Zvijezda se zajedno suočavaju s najmoćnijim neprijateljem – Kraljem Magnificom.

One zajedno djeluju kako bi spasile svijet i dokazale kako su čuda itekako moguća ako se volja hrabrog čovjeka poveže s čarolijom zvijezda.