Info kutak

Pozdrav svim posjetiteljima Kina Pazin i ljubiteljima filma!

Nakon dinamičnog filmskog ljeta tijekom kojeg smo uz 4 filmska hita prikazana u dvorani našeg kina, održali i 29 projekcija na otvorenom u Pazinu, Sv.Petru u Šumi, Žminju, Tinjanu, Cerovlju, Svetvinčentu i Glavani parku u Barbanu, od 05.rujna nastavili smo s redovnim programom i novim filmskim naslovima, a vaše prve posjete pokazuju da ste ih s nestrpljenjem iščekivali.
Tako je već prvu projekciju (film Ono: Drugo poglavlje), pogledalo 267 gledatelja, pa smo s obzirom na iskazani interes, za kraj rujna pripremili i reprizu.
Iz redovnog ljetnog programa prošlog vikenda reprizirali smo filmove Kralj lavova i Bilo jednom u Hollywoodu koji su također bili dobro posjećeni, a slijede još reprize filmova Ljute ptice i Spider-Man:Daleko od kuće.
Rujan u Kinu Pazin donosi i druge zanimljive filmske naslove koje smo uvrstili u program odmah nakon njihova otvaranja (Češljugar, Granica, Ad Astra, Downton Abbey, Rambo 5…), a film Dnevnik Diane Budisavljević, višestruki pobjednik ovogodišnjeg Filmskog festivala u Puli, u prvom će se terminu (petak 13.09.) uz premijeru u Rijeci, prikazivati samo još u Pazinu po čemu će pazinska publika imati ekskluzivu da prije redovne kino distribucije, prva u Istri može pogledati ovaj izvanredan film.
Najmlađu publiku očekuje animirani film Janko Strižić: Farmagedon, a malo starije (11+) i prekrasan igrani film „Moje neobično ljeto s Tess“, dobitnik pet međunarodnih filmskih nagrada za najbolji film.
Program za rujan još se upotpunjuje te možete očekivati još poneko filmsko iznenađenje, a u listopadu i do kraja godine mnogo filmskih poslastica različitih žanrova za sve dobne skupine.
Hvala vam što ste u velikom broju bili naša vjerna publika i tijekom ljeta te se nadamo da je ovo dobra pozivnica da i dalje pratite naš program i posjećujete Kino Pazin.

     Dobrodošli!

Sonja Matijašić, prof.,voditeljica filmske djelatnosti

PROSLAVITE SVOJ ROĐENDAN U KINU !

U mjesecu u kojem slavite rođendan izaberite iz našeg redovnog programa film koji želite pogledati i počastite svoje prijatelje kino ulaznicom s popustom.

Slavljeniku/ici Kino poklanja besplatnu ulaznicu te daruje plakat izabranog filma.

Za vas i vaše prijatelje rezervirat ćemo posebna mjesta u dvorani .

 Slavlje možete upotpuniti druženjem uz vašu zakusku prije ili nakon projekcije filma u predvorju Kina.

Dobrodošli!

Prijave:
555-789 / 624-333
kino@puckouciliste-pazin.hr

rodendan-u-kinu-slika