Info kutak

Dragi posjetitelji Kina Pazin,

iako vremenske prilike do sada to nisu pokazivale, ljeto se ipak približava, a time i ljetna shema našeg kina.
Slijedom toga te zbog organizacijskih razloga, redovan filmski program u kino dvorani prikazivat će se do 15. lipnja, a od početka srpnja kreće naše Ljetno kino na otvorenim prostorima u gradu te Kino Pazin u gostima u okolnim mjestima na Pazinštini, ali i drugdje u Istri jer je interes za taj program izuzetno velik.
Filmski program koji je na rasporedu do kraja svibnja možete pogledati na web stranicama Kina i svakodnevno pratiti na našem facebooku, a u lipnju prikazujemo sljedeće naslove:

Tajni život kućnih ljubimaca 2 (08.06. i 15.06.)

Rocketman (08.06.)

X-Men: Dark Phoenix (15.06.)

S obzirom da izbor naslova koji su dostupni za javno prikazivanje na drugim formatima (osim DCP-a), uglavnom ne uključuje najnovije filmske hitove, nastojat ćemo takvu produkciju prikazati u dvorani Kina kako biste najpopularnije filmove ipak mogli pogledati neposredno nakon njihova otvaranja, odnosno u vremenu kada su još aktualni.
U najavi već ima nekoliko takvih naslova za srpanj i kolovoz, pa ćemo za njih svakako rezervirati odgovarajuće termine te vas pozivamo da ih pogledate u vašem omiljenom Kinu Pazin, a također i da nam pošaljete vaše prijedloge i filmske naslove koje biste željeli gledati tijekom ljeta.
Nadamo se da ćete nam se u velikom broju pridružiti i na programima Ljetnog kina i Kina u gostima za koje se ulaz neće naplaćivati.

Želimo vam dugo, toplo i zabavno filmsko ljeto!

Sonja Matijašić, prof., voditeljica filmske djelatnosti

PROSLAVITE SVOJ ROĐENDAN U KINU !

U mjesecu u kojem slavite rođendan izaberite iz našeg redovnog programa film koji želite pogledati i počastite svoje prijatelje kino ulaznicom s popustom.

Slavljeniku/ici Kino poklanja besplatnu ulaznicu te daruje plakat izabranog filma.

Za vas i vaše prijatelje rezervirat ćemo posebna mjesta u dvorani .

 Slavlje možete upotpuniti druženjem uz vašu zakusku prije ili nakon projekcije filma u predvorju Kina.

Dobrodošli!

Prijave:
555-789 / 624-333
kino@puckouciliste-pazin.hr

rodendan-u-kinu-slika