Info kutak

Dragi posjetitelji Kina Pazin,

bliži se kraj godine i u tijeku su pripreme za predstojeće blagdane, pa će dvorana Kina biti dosta zauzeta drugim prigodnim programima što znači da nam u tom razdoblju nažalost ostaje jako malo slobodnih termina za filmske projekcije.
Zbog toga u prosincu moramo prilagoditi naš filmski program i raspored prikazivanja te neke već najavljene projekcije za sada otkazati i planirati u novom terminu, no nadamo se da ćete iz malo oskudnije filmske ponude ipak izabrati poneki naslov i s radošću i dalje posjećivati naše i vaše kino.
Najveseliji mjesec u godini započinjemo u okviru Festivala palačinki reprizom animiranog filma Ringe ringe raja i  zabavnom akcijskom komedijom Oceanovih 8, a oba filma možete pogledati uz prigodne cijene ulaznica (15 kn).
U nastavku vas očekuje novija filmska produkcija animiranih i igranih filmova različitih žanrova što će se nastaviti i u siječnju kada ćemo bogatijom filmskom ponudom nastojati nadoknaditi propušteno, ali i obradovati vas izvrsnim filmskim naslovima koji su u najavi za 2019. godinu.
Raspored projekcija i najave filmova možete pratiti na web stranicama i facebooku Kina te svojim komentarima i prijedlozima pomoći da filmski program bude što bolji i što više u skladu s vašim željama.
Želimo vam ugodne i radosne blagdane te sretnu i uspješnu iduću godinu uz mnogo dobrih filmova u pazinskom kinu.
Dobrodošli!

Sonja Matijašić, prof. voditeljica filmske djelatnosti

 

PROSLAVITE SVOJ ROĐENDAN U KINU !

U mjesecu u kojem slavite rođendan izaberite iz našeg redovnog programa film koji želite pogledati i počastite svoje prijatelje kino ulaznicom s popustom.

Slavljeniku/ici Kino poklanja besplatnu ulaznicu te daruje plakat izabranog filma.

Za vas i vaše prijatelje rezervirat ćemo posebna mjesta u dvorani .

Svoje slavlje možete upotpuniti druženjem uz rođendansku tortu ili pizzu prije ili nakon projekcije filma u predvorju Kina.

Dobrodošli!

Prijave:
555-789 / 624-333
kino@puckouciliste-pazin.hr

rodendan-u-kinu-slika