Info kutak

Poštovani ljubitelji filma, dragi posjetitelji Kina Pazin, želimo vam prije svega zahvaliti na razumijevanju i strpljenju koje ste iskazali u ovim mjesecima kada Kino zbog tehničkih poteškoća nije radilo te na posjećenosti filmskih projekcija u Ljetnom kinu u Pazinu kao i programa „Kino Pazin u gostima“ koje smo održali u Sv.Petru u Šumi, Žminju, Gračišću i Cerovlju, nadajući se da smo time barem donekle ublažili nedostatak redovnog filmskog programa na koji ste navikli i ispunili barem poneku vašu filmsku želju.
Vjerujemo stoga da će vas obradovati vijest da Kino Pazin ponovno započinje s redovnim programom u subotu 01. rujna i to uobičajenom subotnjom matinejom za djecu u 11 sati kada prikazujemo animirani film „Luis i društvo iz svemira“ te nastavljajući u večernjim satima s još dva filmska naslova: „Mama mia 2“ (18,45 h)i „Meg:Predator iz dubina“ (21 h).
S obzirom da smo zbog spomenutih okolnosti nažalost propustili dosta zanimljivih  filmskih naslova, u rujnu smo subotom uvrstili i neke od tih filmova, pa ako ste ih već imali prilike gledati i jako su vam se sviđali, možete ih pogledati u reprizi, a ako niste, eto prilike da to sada učinite.
U tom smislu svakako su nam dobrodošli i vaši prijedlozi jer bismo željeli što više nadoknaditi propušteno i omogućiti vam da omiljene naslove pogledate u vašem pazinskom kinu.
Sve informacije o filmskom programu možete kao i do sada pratiti na web stranicama i facebooku Kina ili nas kontaktirati telefonom i e-mailom.
Prije početka nove sezone želimo vas informirati i o rezultatima protekle godine za koje ste i vi kao vjerna publika itekako zaslužni.
U 2017. godini prikazano je 137 filmskih naslova u 148 projekcija od čega 104 igrana filma, 30 animiranih i 3 dokumentarna filma.
Filmove je pogledalo ukupno 9.764 gledatelja, a mjesečni je prosjek 814 gledatelja.
Najgledaniji film u 2017. bio je „Brzi i žestoki 8“ koji je pogledalo 525 gledatelja.
Uz redovni program održano je i 7 posebnih filmskih programa, a za učenike škola i vrtića održane su 3 zasebne filmske projekcije.
Nadajući se da ćemo i ove godine zajedno s vama ostvariti ovako dobre ili još bolje rezultate, radujemo se ponovnom početku rada Kina i vašem dolasku. Dobrodošli!

                                             Sonja Matijašić, prof., voditeljica filmske djelatnosti Kina Pazin

PROSLAVITE SVOJ ROĐENDAN U KINU !

U mjesecu u kojem slavite rođendan izaberite iz našeg redovnog programa film koji želite pogledati i počastite svoje prijatelje kino ulaznicom i kokicama za samo 20 kn.

Slavljeniku/ici Kino poklanja besplatnu ulaznicu i kokice te daruje plakat izabranog filma.

Za vas i vaše prijatelje rezervirat ćemo posebna mjesta u dvorani uz dodatno iznenađenje prije projekcije.

Svoje slavlje možete upotpuniti druženjem uz rođendansku tortu ili pizzu prije ili nakon projekcije filma u predvorju Kina.

Dobrodošli!

Prijave:
555-789 / 624-333
kino@puckouciliste-pazin.hr

rodendan-u-kinu-slika