Dječji program

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=y0EbGMnv4V0

Subota  13.04.  u  11   i  18  sati

Čudesni park

Wonder Park

SINKRONIZIRANO

 

Redatelj: Robert Iscove , Clare Kilner
Glumci: Brianna Denski, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell
Godina proizvodnje: 2019.
Rod i vrsta: Animirani Dugometražni
Žanr: Komedija, Pustolovni
Porijeklo: Španjolska
Početak distribucije: 11.4.2019.
Kategorizacija: Kategorija “Svi uzrasti”

Sinopsis: Čudesni park je priča o djevojčici koja u šumi otkriva veličanstveni, zaboravljeni zabavni park. Djevojčica Jana otkriva da je park isti kao onaj iz njezine mašte i ona ga jedina može spasiti od propadanja, uz pomoć svojih brojnih prijatelja – životinja. Društvo joj čine plavi medo Boomer, čimpanza i maskota parka, Kikiriki, neustrašiva divlja svinja Boar i mnogi drugi. Čudesni park nam donosi uzbudljivu i nadahnjujuću avanturu u kojoj će uživati sve generacije.

 

https://youtu.be/ItOtdbRdORk

Subota  27.04.  u  11  sati

Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom

Missing Link

SINKRONIZIRANO

Redatelj: Chris Butler
Glumci: Amar Bukvić, Krešimir MikićIskra JirsakAleksandar CvjetkovićFilip Juričić
Godina proizvodnje: 2019.
Rod i vrsta: Animirani Dugometražni
Žanr: Komedija, Pustolovni
Porijeklo: Kanada
Početak distribucije: 25. 04. 2019.
Kategorizacija: Kategorija “Svi uzrasti”
Trajanje: 95′

Sinopsis: Upoznajte gospodina Linka: 2,4 metara visok, 286 kilograma težak i pokriven krznom. Ali ne dopustite da vas izgled zavara … on je zabavan, sladak i predivno doslovan, što ga čini neodoljivim u ovoj obiteljskoj avanturi. Umoran od usamljeničkog života na pacifičkom sjeverozapadu, Gospodin Link angažira neustrašivog istraživača Sir Lionela Frosta da ga odvede na putovanje kako bi pronašao svoje davno izgubljene rođake u bajkovitoj dolini Shangri-La. Zajedno s avanturisticom Adelinom Fortnight, ovaj neustrašivi trojac istraživača naići će na mnogobrojne opasnosti i prepreke tijekom putovanja na drugi kraj svijeta.Kroz sve, ovaj će trojac shvatiti da ponekad možeš pronaći obitelj na mjestima na kojima bi se najmanje nadao.

SVIBANJ

https://www.youtube.com/watch?v=3m3o3OUWgI4

Subota  11.05.  u  11  sati

UglyDolls

SINKRONIZIRANO

Redatelj: Kelly Asbury
Glumci:  Marin Ivanović – Stoka, Maja Šuput, Goran Grgić, Zsa Zsa, Ronald Žlabur
Godina proizvodnje: 2019.
Rod i vrsta: Animirani Dugometražni
Žanr: Komedija, Pustolovni
Porijeklo: Kina,Kanada
Trajanje: 88′
Početak distribucije: 9.5.2019.
Kategorizacija: Kategorija “Svi uzrasti”

Sinopsis: Animirana muzička pustolovina inspirirana globalnim fenomenom plišanih igračaka iz 2001.godine. U neodoljivom gradiću Uglyville slavi se čudno i drugačije, ljepota je u oku promatrača. Moxy i njezin Uglydoll prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti. Stanovnici Uglyvillea povremeno gledaju u nebo iznad grada, i čekaju da se pojavi novi UglyDoll kojeg će primiti u svoju zajednicu. Jednoga dana Moxy okuplja grupu svojih najbližih prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane Uglyvillea. Tamo otkrivaju drugi svijet – Savršenstvo.
UGLYDOLLS se suočavaju  s time šta znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen i konačno otkriti da je najvažnija stvar saznati tko si zaista.

https://www.youtube.com/watch?v=hzJ4zSK0gNM

Subota  18.05.  u  11  i  18  sati

Pokemon Detektiv Pikachu

Pokémon Detective Pikachu

 

Redatelj: Rob Letterman
Glumci:  Ryan Reynolds, Justice Smith, Suki Waterhouse
Godina proizvodnje: 2019.
Rod i vrsta: Igrani Dugometražni
Žanr: Komedija, Pustolovni, Obiteljski
Porijeklo: Japan
Početak distribucije: 16.5.2019.
Kategorizacija: Kategorija “Svi uzrasti”

Sinopsis: Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harryja Goodmana, kada njegov 21-godišnji sin Tim pokuša saznati što se zapravo dogodilo. U istrazi će mu pomoći Harryjev bivši Pokémon partner, detektiv Pikachu, koji ima najčudniji smisao za humor. Tim i Pikachu će udružiti snage kako bi razotkrili zapetljanu tajnu. U potrazi za tragovima u suvremenoj metropoli u kojoj žive ljudi i Pokémoni, susreću se s raznolikim likovima te otkrivaju šokantnu tajnu koja bi mogla uništiti cijeli Pokémon svijet.

 

https://www.youtube.com/watch?v=TzWlGGokGeE

Aladin

Aladdin

Redatelj: Guy Ritchie
Žanr: akcijskiavanturistički
Uloge: 
Will SmithMena MassoudNaomi ScottMarwan KenzariNavid NegahbanNasim PedradBilly MagnussenNuman Acar
Godina: 2019
Država: SAD
Početak prikazivanja: 
23.05.2019.

Sinopsis: Uzbudljiva i dinamična adaptacija Disneyjevog animiranog klasika “Aladin” zanimljiva je priča o šarmantnom sitnom lopovu Aladinu, hrabroj i samozatajnoj princezi Jasmini te duhu iz svjetiljke koji je potencijalni ključ njihove budućnosti.
Talentirani redatelj Guy Ritchie donosi nam romantičnu i glazbenu avanturu smještenu u fiktivni lučki grad Agrabah. U glavnim ulogama nalaze se duh koji se pojavljuje iz čarobne svjetiljke (Will Smith), šarmantna bitanga Aladin (Mena Massoud) te Jasmina (Naomi Scott), skromna i odlučna prinzeza slobodnog duha. Njihovoj pustolovini pridružuju se i magični čarobnjak Jafar (Marwan Kenzari), Sultan (Navid Negahban) koji je zabrinut za dobrobit i budućnost svoje kćeri Jasmine, Jasminina najbolja prijateljica (Nasim Pedrad) Dalia, zgodni i arogantni udvarač Princ Anders (Billy Magnussen) i Haskim (Numan Acar) kao Jafarov prvi pomoćnik i kapetan straže.