Dječji program

https://www.youtube.com/watch?v=15wOS2kkiqo

Subota  01.02.  u  11  sati

Polarna avantura

Arctic Dogs

Redatelj: Aaron Woodley
Glumci:  Jeremy Renner, James Franco, John Cleese, Anjelica Huston, Omar Sy, Alec Baldwin
Godina proizvodnje: 2019.
Rod i vrsta: Animirani Dugometražni
Žanr: Komedija, Pustolovni
Porijeklo: Ujedinjeno Kraljevstvo,Indija,Koreja, Republika,Kina,Japan,Kanada,
Kategorizacija: Kategorija “Svi uzrasti”
Trajanje: 92 minute

Sadržaj: Arktička lisica Swifty radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane Top Dog – arktički haski kurir. Da bi dokazao da je vrijedan uloge, tajno zapovijeda isporuku paketa na tajanstvenu lokaciju. Na putu prema tamo naleti na nepoznatu tvrđavu u kojoj se suočava sa zlobnim genijem Ottom Von Walrusom, koji ima mehaničke noge i zapovijeda lojalnoj vojsci neobično uljudnih sljedbenika. Swifty uskoro otkriva da Von Walrusov planira otopiti polarne ledene kape i poplaviti svijet kako bi njime zavladao. Swifty se pretvara u pravog junaka te će uz pomoć svojih prijatelja spasiti svijet od Walrusa.

https://www.youtube.com/watch?v=3k6ha4VNRPc

Subota  29.02.  u  11  sati

Playmobil film

Playmobil: The Movie

 SINKRONIZIRANO

Redatelj: Lino Disalvo
Glumci:  Anya Taylor-joy, Gabriel Bateman, Jim Gaffigan
 Godina proizvodnje: 2019.
 Rod i vrsta: Animirani Dugometražni
Žanr: Dječji, Komedija, Akcijski, Obiteljski
Porijeklo: SAD
Trajanje: 99 minuta
Kategorizacija: Kategorija “Svi uzrasti”

Sadržaj: Kada njen mlađi brat Charlie neočekivano nestane u magičnom, animiranom svijetu PLAYMOBIL-a, nepripremljena Marla mora da ode u potragu života da bi ga vratila kući. Krenuvši na fantastično putovanje kroz zapanjujuće nove svjetove, Marla se udružuje sa neobičnim i hrabrim novim prijateljima – slatkorječivim vozačem koji prevozi hranu po imenu Del, oštrim i harizmatičnim agentom Rexom Dasherom, dobroćudnim nestašnim robotom, ekstravagantnom dobrom vilom i mnogim drugima. Kroz njihovu uzbudljivu avanturu, Marla i Charlie shvataju da bez obzira na to kako se život odvija, možete postići bilo šta kada vjerujete u sebe!

https://www.youtube.com/watch?v=nYMTOn3jSXM

Subota  29.02.  u  18  sati

Zov divljine

The Call of the Wild

Redatelj: Chris Sanders
Chris Sanders
Žanr: avantura
Rod i vrsta: Igrani, Dugometražni
Uloge: Harrison Ford, Dan Stevens, Karen Gillan
Godina: 2020
Država: SAD
Trajanje: 105 minuta
Kategorizacija: Kategorija “12”

Sadržaj: Film “Zov divljine” živopisna je priča o Bucku, psu velikog srca čiji je život okrenut naopačke kada je iznenada izgnan iz svog doma u Kaliforniji i preseljen duboko u srce Aljaske tijekom zlatne groznice 1890-ih. Kao novajlija u ekipi pasa za dostavu – a kasnije i njihov vođa – Buck prolazi svoju životnu avanturu, konačno pronalazeći svoje pravo mjesto u svijetu i postajući gospodar vlastite sudbine. Zvijezde filma su legendarni Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford i Colin Woodell. Redatelj filma je Chris Sanders (Kako izdresirati zmaja), a scenarist Michael Green (Ubojstvo na Orient Expressu).