Dječji program

 

https://www.youtube.com/watch?v=MdxnjClM4Rc

Subota  08. i 15. 06.  u  11  sati

Tajni život kućnih ljubimaca 2

The Secret Life of Pets 2

SINKRONIZIRANO

Redatelj: Chris Renaud
Uloge: 
Marko Makovičić , Jan Kerekeš , Bojan Navojec , Amanda Prenkaj , Dražen Bratulić
Žanr: 
animacija , obiteljski
Država: SAD
Godina: 2019
Trajanje: 86 minuta
Početak prikazivanja: 06.06.2019.
Kategorizacija: Kategorija “Svi uzrasti”

Sadržaj: Nastavak hit animiranog filma iz 2016. godine koji govori o tajnom životu kućnih ljubimaca koji oni vode dok mi provodimo vrijeme na poslu ili u školi … Novi nastavak istražuje emocionalne živote kućnih ljubimaca, duboku vezu između njih i obitelji koje ih vole te daje odgovor na pitanje koje oduvijek zanima svakog vlasnika ljubimca: Što  ljubimci stvarno rade kada su sami kod kuće? Terijer Max suočava se s velikim životnim promjenama. Njegova vlasnica sada je udana i ima sina, Liama. Max je toliko opsjednut zaštititom dječaka da će razviti živčani tik. Na obiteljskom putovanju na farmu Max i Duje susreću se s netolerantnim kravama, neprijateljskim lisicama i zastrašujućim puranom, što sve podiže Maxovu tjeskobu. Na sreću, Max dobiva savjete veteranskog farmerskog psa Kokota, koji tjera Maxa da odbaci svoje strahove, pronađe svoju unutarnju alfu i pruži Liamu malo više slobode.
U međuvremenu, dok je njezin vlasnik odsutan, otmjena Gigi pokušava spasiti Maxovu najdražu igračku iz stana prepunog mačaka uz malu pomoć njezine mačje prijateljice Chloe.
Ludi, ali slatki zeko Grudica je u zabludi misleći da je on pravi superheroj jer ga njegova vlasnica Molly  oblači u superjunačku pidžamu. No, kad Daisy, neustrašivi Shih Tzu, zatraži pomoć Grudice u opasnoj misiji, morat će skupiti hrabrost da postane junak koji se samo pretvara da jest.
Mogu li Max, Grudica, Gigi i ostatak bande pronaći svoju unutarnju hrabrost i suočiti se s najvećim strahovima?